Силата на малките ритуали в ежедневието

За LUX Botanicals времето под душа не е просто рутина.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 ноември 2022

Фотография: PR, Pexels

Краят на годината е натоварен. Сякаш крайните срокове и проектите рязко се увеличават. Личните ни задачи също стават повече, а коледната почивка, за съжаление, изглежда твърде далеч.

Сутрешната ни рутина е добре планирана и максимално бърза - влизаме под душа, пием кафе, обличаме се и излизаме. Минутите ни са точно разпределени и възприемаме душа като поредното to-do от безкрайния списък със задачи.

Това обаче са точно онези моменти, в които оставаме насаме със себе си и мислите си, сваляме грижите, зареждаме се с увереност, а след това се чувстваме като нови. Затова вярваме, че ежедневният душ заслужава да се превърне в истински self-care ритуал.

DFRT

ДОБАВИ МУЗИКА

Ще се изненадаш колко добре ще ти подейства музиката под душа. Подготви любимия си плейлист и се наслади на своя бърз confidence boost.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЖАТА НА ТЯЛОТО СТАВА ОЩЕ ПО-СУХА И РАЗДРАЗНЕНА

ДСФГ

ПОДХОДЯЩА ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА

Може да се изкушаваш да засилиш още малко червеното кранче, но по-добре недей. Твърде горещата вода ще изсуши кожата ти.

ЬДФГ

НАСТРОЙ СЕ НА ПРАВИЛНАТА ЧЕСТОТА 

Влез в банята с идеята, че това е твоето най-лично време и не позволявай на тревогите да се промъкват и да го развалят.

СДФ

ПОДХОДЯЩ ДУШГЕЛ

Душ гелът е продукт с изключително важна роля за душ ритуала ни. Избери перфектното за теб съчетание между нежен аромат, качествени съставки и подходяща разфасовка за твоите нужди.

Може би вече си срещала душ геловете LUX Botanicals. Преди няколко месеца марката стъпи на българския пазар със своите продукти, вдъхновени от природата – с 94% съставки от естествен произход и 100% натурални екстракти, без изкуствени оцветители.

ДФГХ

Ще откриеш 4 изящни аромата на различни екзотични цветя в комбинация с растителни масла, които се грижат за мекотата и естествения блясък на кожата.

Освен тялото можеш да поглезиш и ръцете си. Течните сапуни ухаят също толкова добре и се борят ефективно с микробите, дарявайки ръцете с усещане за мекота и чистота.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИКЕНДЪТ Е ВРЕМЕТО ЗА ПОЧИВКА, НО САМО АКО ЗНАЕМ КАК

СДФГ

Продуктите на LUX Botanicals идват и в икономични refill опаковки. Така можеш спокойно да зареждаш диспенсъра за сапун у дома и да напълниш travel size бутилка с любимия си душ гел за пътувания и тренировки в залата.

Потърси LUX Botanicals в най-близката дрогерия или на щандовете с продукти за лична грижа в големите магазини.

Виж повече във Facebook и Instagram страниците на марката.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA