Тренирайте като тях! Риана и Бионсе разкриват стъпките към перфектната форма

Бионсе, Риана, Шей Мичъл и още любими холивудски секссимволи споделят своите експертни съвети за топ форма.

Макар лятото все още да не се усеща напълно, надяваме се, че времето, в което ще се отправим към плажната ивица е съвсем, съвсем близо. След като прекарахме последните няколко месеца под социална изолация, най-вероятно ще искаме бързо да влезем във форма. Ако се чудите как да го направите, можете да почерпите вдъхновение от Риана, Шей Мичъл, Кейт Хъдсън, Бионсе и всички други звездни дами, които могат да се похвалят с перфектни тела. И то не защото всички имат мерки на супермодел, а защото обичат телата си и ги демонстират с увереност и гореща съблазън! Смело напред...

54

МИРАНДА КЕР "Вярвам в клякането. Ако можете да направите 10 клякания, винаги използвайте момента да вкарате малко движение в ежедневния си график."

https://www.instagram.com/p/CApIiMNFp4-/

ШЕЙ МИЧЪЛ "Може да се разходите навън, да отидете на бокс или да танцувате. Всяко физическо действие има положително въздействие върху хората - допаминът и серотонинът, които се освобождават, когато тренирате, ви кара да се чувствате невероятно."

https://www.instagram.com/p/B9ey7Qkp_eF/

КЕЙТ ХЪДСЪН "Аз съм момиче от природата. Израснах в Колорадо и винаги бях навън. Все още съм, дори когато съм в града. Ако съм в Амстердам, качвам се на колело, карам навсякъде и наистина виждам мястото. Обичам онази свобода, която не можеш да получиш с кола. В Ню Йорк, ако съм в центъра на града и имам среща в горната част, ще си сложа слушалки, ще слушам страхотна музика и просто ще ходя. Няма нищо по-хубаво от разходката в Манхатън."

54

РИАНА "Кардиото е ключът. Имам личен треньор, който пътува с мен, ако ми предстои голямо събитие. Работя всеки ден, но ми трябва треньор, който да ме мотивира."

54

БИОНСЕ "Правя много упражнения с малки тежести - например, ще си пусна песен, която наистина ми харесва и ще правя различни движения, докато тече песента. Просто се опитвам да изгоря възможно най-много калории."

https://www.instagram.com/p/CAleZ9Bhxc1/

ДЕМИ ЛОВАТО "Обичам да правя бразилско джу-джицу. Това е игра на човешки шах. Постоянно мислиш, никога няма пауза, освен ако не сте в определена позиция. Постоянно мислите какво би направил човека срещу вас, как ще ви атакува и как ще се защитите. Наистина е забавно. Успоредно с бокса!" 

24

СИНДИ КРАУФОРД "Събуждам се около 6:30, проверявам имейлите си, за да се уверя, че няма нещо спешно. След това се отправям към домашния ни фитнес със зелен чай. Правя 20 минути кардио, 10 минути подскоци и 10 минути качване на стълби. Слушам музика и аудиокниги - времето отминава по-бързо така, а обожавам начина, по който се чувствам след това."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA