Любимите ни YouTube тренировки за спорт вкъщи

Никой не е казал, че здравото и красиво тяло не може да се случи в хола ни. Н-и-к-о-й.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2022

Знаем, че в YouTube има страшно сладки животинчета, задкулисни видеа от музикалните клипове на любимите песни и още куп други неща, които да запълнят времето ни, но там има и доста спорт. Знаем също, че времето и мотивацията понякога граничат с абсолютния минимум, затова ако все пак сте избягали от капана на мързела (браво!!), имаме осем предложения, с които да раздвижите тялото си.

Физиотерапевтката Андреа Тома ни учи как да се движим вкъщи и да останем активни, дори в условията на социална изолация. В нейния канал ще откриете широка гама от варианти за тренировка, включително 10-минутни упражнения за начинаещи или 30-минутна интензивна рутина с дъмбели за цялото тяло.

Няма оборудване? Няма проблем. Инструкторката по пилатес Никол Макферсън е пълна с идеи за тренировки, които може да правите у дома с телесното си тегло. Има 10-минутен нежен режим за разтягане, както и 60-минутен комплекс за всеки мускул от тялото. Изборът е ваш, усилията - също. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ СЪС СКАЧАНЕТО НА ВЪЖЕ

Ако вашата идеална тренировка включва музика и танци под звуците на съвременните поп хитове, със сигурност трябва да последвате канала The Fitness Marshall. Самопровъзгласилият се за "фитнес поп звезда" Кейлъб ще ви изненада със спортни тренировки, докато слушате Don't Cha на Pussycat Dolls. Не се шегуваме!

Сертифицираният треньор Анна Енгелшал е вашият човек за високоинтензивни и силови тренировки. Според нея 45 минути на ден са достатъчни, за да постигнете мечтаното тяло, без изобщо да се налага да напускате хола си. Давайте смело!

Адриен Мишлер е човекът, който да не пропускате, ако сте измежду верните последователи на йогистките закони. Тя предлага хиляди различни опции за това как да се справите с напрежението в несигурните времена. Съдържанието ѝ е интересно, креативно и лесно поднесено. Какво повече?

Кой каза, че не може да направим 5000 стъпки за 45 минути? Напротив, ендорфините просто чакат да полетят към тялото ни. Walk at Home by Leslie Sansone е YouTube пространството за осъществяването на тази наша скромна цел.

YouTube каналът на Nike е пълен с видеа на професионалисти от най-високото спортно ниво. В него ще откриете всичко - както HIIT упражнения, така и такива за стабилност и гъвкавост. Възможно е да ги постигнете дори с танцово кардио!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 3 СПОРТНИ ПРАВИЛА, КОИТО МОЖЕ ДА НАРУШИТЕ ОЩЕ СЕГА

Сидни Къмингс приканва всички да постигнем съвършеното за нас тяло. Без значение дали разполагаме с 5 или 60 минути, тя може да го осигури, при това с почти минимални усилия. Най-важното е да бъдете отдадени на процеса. Тя го казва, не ние. Всъщност и ние.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA