За да изглеждате като Хали Бери, тренирайте с Хали Бери

Не е трудно, когато е безплатно и на клик разстояние в новото wellness приложение на огнената суперзвезда.

Фотография: Instagram / @halleberry

За някои хора възрастта е състояние на духа. За други, като Хали Бери, например, тя представлява две цифри, случайно подредени една до друга в документите за самоличност.

Вероятно намерихме възможно най-особения начин да кажем, че тя изглежда невероятно, но, боже мой, така е. За всеобщ късмет, звездата от "Джеймс Бонд" и нейният фитнес инструктур създават wellness платформата rē•spin, където споделят своите тайни с всички, които вече работят върху перфектното тяло за летния сезон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 3 УПРАЖНЕНИЯ ЗА РЪЦЕ ОТ ХАЛИ БЕРИ

"Понякога правя силови тренирови и кардио, в други дни предпочитам йога и стречинг. Важно е да не напрягам тялото си", разкрива самата Бери, посочвайки, че редуването на гореща и студена вода под душа винаги е добър начин за възстановяване след тренировка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАЛИ БЕРИ РАЗПАЛИ СТРАСТИТЕ В INSTAGRAM

Преди известно време тя казва, че прави колкото се може повече упражнения за определен период от време, за да не ѝ се налага да включва повторения. Понякога обаче това е невъзможно, още повече при краката, които тя нарича свой "основен приоритет".

Истината е, че "дори една 20-минутна тренировка може да се отрази добре на дупето ви", а ако искате вашето да изглежда като това на Хали, добре е да свалите rē•spin. Скоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA