5 много, много истински съвета за отслабване

Можеш да намалиш талията си бързо и лесно, без да прекарваш милиони часове във фитнеса.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 август 2022

Фотография: Pexels

Подбрахме няколко от най-важните моменти, които помагат при свалянето на излишните килограми. Без значение дали тренирате или не, ако се продържате към тях, успехът ви е гарантиран.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВАШЕТО ПЕРФЕКТНО (РАЗБИРАЙТЕ: НЕПЕРФЕКТНО) ТЯЛО

gbhjk

МНОГО КЛЕКОВЕ

Дори да нямате достатъчно време, за да отидете до залата или да тичате в парка, може да правите клекове у дома. Това е най-доброто движение за изгаряне на мазнините и повече тонус, когато сте заети.

Клековете не напрягат само краката, напрягат и задните части. Важно е обаче да се изпълняват правилно.

cvbghnjm

ПО-МАЛКО ХРАНА, НО ПО-ЧЕСТО

Диетите с гладуване не са полезни за организма. Здравословният начин на живот е просто да си по-дисциплиниран и да внимаваш с порциите. Обратно на това да не ядеш с часове и в края на деня да се натъпчеш с огромно количество храна.

Освен това закуската продължава да е най-важното хранене, тя зарежда организма за целия ден. Обядът и следобедната закуска - също. Вечер заложете на нещо леко.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИЛАТЕС ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ, БАЛАНС И ГЪВКАВОСТ

ghjk

ПО-БАВНО ХРАНЕНЕ

Сякаш винаги бързаме и ядем много, а стомахът ни има определен размер. Не е нужно да сме лакоми, а да се насладим на всяка хапка. Хубаво е да правим паузи, да пием вода и да имаме повече време. В противен случай дискомфортът е вързан в кърпа.

gbhj

МЕЖДИННАТА ЗАКУСКА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

Ако работите на бюро и понякога нямате възможност да обядвате или излезете навън, за да си купите нещо здравословно, то със сигурност е добра идея да приготвите междинни закуски предварително. Така ще предотвратите поглъщането на излишни калории и вредна храна.

Половин ябълка с фъстъчено или бадемово масло ще ви зареди с протеини, фибри и полезни мазнини. Така няма да търсите десерти на следващата почивка до края на работния ден.

ПОВЕЧЕ ПРОТЕИН, ПО-МАЛКО ВЪГЛЕХИДРАТИ

Протеинът храни мускулите ви, а не съдържа толкова много калории, колкото въглехидратите. Така ще горите калории, които са складирани във вас и резултатът ще е намаляне на телесните мазнини. Пробвайте, ще сте по-силни, по-стегнати и по-здрави.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA