Всички погледи са вперени в тялото на Блейк Лайвли

Как актрисата успя да влезе толкова бързо във форма след раждането на четири деца?

Ася Иванова
Ася Иванова 11 май 2023

Фотография: Profimedia, @blakelively/Instagram 

Блейк Лайвли за пореден път успява да ни засрами с перфектната форма, която демонстрира след раждането. Актрисата от три месеца е майка на четири деца и продължава да изглежда зашеметително. Но как го постига?

Всичко се крие в баланса и добрия сън. Звучи лесно, нали? Не и ако си майка и сънят е мираж. Треньорът на блондинката споделя, че не трябва да започвате да гладувате, ами да се доверите на здравословните навици като пиене на поне 2 л вода, много ходене и най-важното, достатъчно сън всяка вечер. "Това е средство за изгаряне на мазнини и е безплатно", казва Дон Саладино, с когото Блейк работи над 10 години и който успява да й върне добрата форма след четири деца. Заслужава си да му се доверим, нали?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО БЛЕЙК ЛАЙВЛИ ПРОПУСНА MET GALA?

блейк лайвли

Саладино споделя, че веднъж видял клиент да губи девет килограма за три седмици просто от 90 допълнителни минути сън на нощ. "Моите клиенти разбират колко е важно да бъдат силни и разбират колко е важно да получат достатъчно енергия. Те не гладуват", казва Дон и обяснява, че клинтите му никога не гладуват, нито спират въглехидратите.

"Ако ще седите и ще ядете неща като бяла паста или бяло брашно, това не е питателно. Ако ще ядете сладки картофи или плодове, които са с високо съдържание на микроелементи и високо съдържание на фибри, това са храните, които наистина ще помогнат за захранването на телата ни", казва Саладино.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛА СЪС СТИЛИСТ

блейк лайвли

Той е против кето диетите, както е и срещу калорийния дефицит. "Нека спрем да говорим за загуба на тегло. Нека започнем да говорим за промяна на състава на тялото и да спрем да живеем в калориен дефицит. Калориите са енергия, така че ако се качите в кола и заредите кола с гориво, колата ще кара, докато не свърши. Човешкото тяло ще погледне количеството калории, които някой приема, и ще каже: "Чакай малко, този човек не влага достатъчно енергия в тялото ми" и вие няма да се движите толкова добре. Ето защо има хора, които ядат твърде малко калории, и не могат да отслабнат. Нивото на кръвната им захар е ниско и енергийното им ниво е ниско, така че вече не се движат толкова често", обяснява той.

блейк лайвли

"Чинията ви трябва да бъде цветна. В нея трябва да има протеини, зеленчуци и бавно разграждащи се въглехидрати", съветва треньорът. Допълва, че зеленчуците могат да бъдат сурови, сготвени или просто изцедени. Задължително трябва да са цветни, защото това ще помогне за получаването на достатъчно количество витамини, минерали и фибри.

Вместо това Саладино се кълне в добрата тренировка. Ако случайно наскоро сте родили и не можете все още да влезете във фитнес залата, то заложете на ходенето от поне 30 минути на ден. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ НАМЕРИ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА С ПАПАРАЦИТЕ

блейк лайвли

Треньорът на Лайвли споделя, че адаптира тренировките си въз основа на неща като качество на съня, който актрисата е получила предишната нощ, или нейното енергийно ниво. Според него, хората трябва да разберат, че е важно да слушат тялото си, а не да подхождат към всяка тренировка с пълна сила. Той обяснява, че разнообразява тренировките на Блейк и се опитва да я научи да приема всяка една сесия като най-добрата за нея и да не критикува, когато нещата не се получават.

Най-важното нещо, към което треньорът и актрисата се стремят, е постигането на последователност. „Това означава, че продължителността на вашата сесия не е най-големият ви приоритет, а по-скоро фокусът трябва да бъде насочен върху силата и мобилността".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA