Блясък в червено: Рожденият ден на Кристина Агилера

Тя дойде. Тя завладя. 2020, приготви се! Кристина Агилера е готова.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 декември 2019

156
Ако в момента отворите Instagram акаунта на Кристина Агилера, напълно възможно е да получите проблясък от миналото. Причината за това ще бъде едно от последните видеа, които певицата е качила в социалната мрежа. Агилера, която вчера отбеляза своя 39-и рожден ден, събра всички свои близки приятели за едно много специално и бляскаво парти през уикенда, с което даде началото на новата глава от живота си. Във въпросното видео изпълнителката на „Genie In A Bottle" се появява на своя купон с бляскава червена рокля, която грабва окото на всички. Малък проблем с тоалета не успява да помрачи настроението ѝ и тя дори показва дискретно гърдите си няколко пъти, а след това се отправя да поздрави гостите, дошли да отбележат последната година от нейните 30.

Настроението във видеото доста напомня на нейната иконична песен „Dirrty" от 2002 г., която бе сред нейните най-големи по хитове.„Навлизам в последната година от моите 30 с най-доброто настроение... танци, песни, салса. Каква вечер. ТОЛКОВА съм благодарна за всички, които са заедно с мен в това пътуване", споделя Кристина, „Тя дойде, тя завладя. 2020, приготви се."

00

Измежду тези редове ще откриете и кадри от бляскавото парти. Агилера предлага на милионите си почитатели снимки от една импровизирана сексапилна фотосесия, както и близък поглед към самия купон и пастелните коледни декорации в дома ѝ. През новата година певицата обещава да изненада и провокира с нова музика, но преди това да се случи, предстои да направи още няколко спиращи дъха представления от нейното Las Vegas Residency шоу, вдъхновено от последния ѝ студиен албум Liberation.

Фотография и видео: instagram.com/ @xtina

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA