Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и видео, но... без да знаят

Официалното музикално видео към „Ти Си" е изненада за двамата от 13 любими техни момичета.

Преди около година, по средата на нощ, прекарана в студиото, Pavell & Venci Venc’ тайно от екипа си публикуват в YouTube току-що създадена песен („За последен път"), която по-късно влиза в траклиста на новия им албум „Upgrade". Сега, в периода на карантина, екипът им и някои от най-любимите им приятелки и колежки, решават тайно от тях да направят видео към едно от най-свежите и позитивни парчета от последния албум на двамата – песента „Ти си".

В началото на парчето се чува женски глас, който изрича думи на испански. Мария Илиева е една от 13-те приятелки на Павката и Венци, които създават тайна организация и заснемат видеото на парчето – всяка от тях вкъщи. Освен Мария Илиева, във видеото се включват още DARA, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic, както и женската част от екипа на момчетата, начело със Саня Армутлиева, която се оказва главен подстрекател за изненадата.

"Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат", разказва Саня Армутлиева

„Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Pavell & Venci Venc’ са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум", споделя Саня. "Реших, че е време да им „върна" жеста, да се събудят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им вече звучи по радиото. Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA