Идрис Елба разкри как се справя с коронавируса

Актьорът сподели повече информация за битката с вируса и разкри, че все още е под карантина със съпругата си в Ню Мексико.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2020

След като стана ясно, че е дал положителна проба за COVID-19, Идрис Елба сподели със своите последователи в Twitter повече информация за възстановяването си, заедно с неговата съпруга Сабрина Доури. Актьорът разкрива, че вече и двамата се справят добре и нямат симптоми, но продължават да са под карантина. "Минахме карантинния период, но все още не можем да се върнем вкъщи", допълвайки, че в момента са в Ню Мексико.


"Просто трябва да поседим още малко. Чувстваме се добре и сме толкова благодарни за това. Мисля, че най-лошото вероятно е отминало", казва звездата от "Лутър". "Странно е, защото никога не седя неподвижно, Сабрина също и си мисля, че за нея е по-трудно. Тя получава треска от бездействието."

идрис елба

"И двамата сме добре психически. Просто се опитваме да бъдем оптимисти. Надявам се, че и вие сте, поддържате себе си здрави и не се притеснявате или изпадате в паника", завършва видеото Елба, като благодари на всички медицински работници, работещи на първа линия, за да се справят с пандемията. „Благодаря на всеки, който помага на други хора, особено на лекарите, медицинските сестри и здравните работници, които вършат работата си. Невероятни сте и трябва да бъдете оценени".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА

КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ С ПАНИКАТА ОКОЛО КОРОНАВИРУСА?

БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС С ВТОРО ДАРЕНИЕ В БИТКАТА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA