Какво свързва Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, принц Уилям и принцеса Даяна?

Иконичните супермодели разкриха интересни подробности за връзката си с британското кралско семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2020

Преди да открие Меган Маркъл, принц Хари често се озоваваше в медийното пространство заради афинитета си към секса и хубавите жени. Всички, които са гледали документалната лента на HBO "Даяна, майка ни: Нейният живот и наследство", посветена на 20-годишнината от смъртта ѝ обаче лесно могат да видят 12-13-годишно момче с десетки плакати на супермодели на стената си. Момче, което е... принц Уилям.

И Наоми Кембъл последва примера на Майли Сайръс, започвайки свое собствено онлайн шоу, в което кани близки приятели, за да коментират различни теми. Последният гост в "No Filter with Naomi" е неотразимата Синди Крауфорд. Кембъл, която тези дни се подвизава в новото риалити шоу на Хайди Клум - "Making the Cut", разкри интересен момент от 90-те, когато Клаудия Шифър, Кристи Търлингтън и самата тя отиват във Великобритания, за да изненадат принц Уилям по случай неговия рожден ден.

принцеса даяна

"Стигнахме там, преди той да се прибере от училище, принцеса Даяна беше толкова спокойна. Чудехме се какво да правим, но беше изключително сладко", разкрива Наоми. Синди, от своя страна, също разказа за момента, в който е имала изключителната възможност да посети двореца Кенсингтън. "Бях толкова уплашена, че ще се срещна с принцеса Даяна. Изобщо не знаех колко е земна, имайки предвид целият този протокол, който не разбирам."

наоми кембъл синди крауфорд

Крауфорд дори разкри любопитна подробност от срещата им - фактът, че Даяна е била облечена в дънки и кашмирен пуловер. "Беше неудобно, но и сладко. Беше много сладък ден и остави страхотен спомен у мен." Кембъл се съгласи със своята колежка от котешката пътека, определяйки принцеса Даяна като своя "любимка, защото беше толкова смирена и земна. Просто бях благословена да я познавам!" 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA