Селена Гомес без грим в домашното си студио

Звездната ни любимка впечатли с естествена визия от своето home office студио. 7-те милиона харесвания не са случайни...

"Създавам малко студио, в което ще говоря с моя композитор и няколко приятели продуценти, докато правим музика", споделя Селена

Въпреки че е под социална изолация, Селена Гомес не спира да прави музика! Поп звездата сподели свой makeup-free кадър в социалните мрежи, показвайки домашното си музикално студио, в което продължава да записва следващите си хитове. Селена демонстрира своя home office стил с мек сив пуловер и тъмно спортно долнище, събирайки над 7 милиона харесвания в Instagram за по-малко от ден. Все пак Селена е втората най-следвана жена в платформата, след като Ариана Гранде успя да извоюва първата позиция.

Родената в Тексас Гомес наскоро се сдоби с нов имот в Лос Анджелис и самата тя разкри, че предвид световната ситуация в момента, бързо се е заела със задачата да изгради студио. "Създавам малко студио, в което ще мога да говоря във FaceTime с моя композитор и няколко приятели продуценти, докато се опитваме да правим музика. Не съм започнала този процес, но сме се фокусирали върху това", споделя тя в интервю за Apple Music в средата на април.

селена гомес

Въпреки че е у дома, Селена не спира да работи, още повече с наближаващото лансиране на нейната дългоочаквана грим линия Rare Beauty. "Да бъдеш рядък, означава да се чувстваш комфортно в своята кожа", разказва Селена при стартирането на проекта. Само около месец след като реализира делукс версията на своя последен студиен албум Rare, изпълнителката разкри, че използва времето си вкъщи, за да прави "разходки, чистене и гледане на смущаващо много видеоклипове в YouTubе". Ние, от своя страна, ви съветваме да чуете новия ѝ албум, ако сте допуснали голямата грешка да го отлагате до този момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA