Селена Гомес подготвя свое кулинарно предаване

27-годишната поп звезда влиза в кухнята с екипа на HBO Max.

В условията на социалната изолация, доста хора намериха време за авантюри в кухнята, а звездите далеч не са изключение. От март насам доста често можем да видим любимите си знаменитости измежду черпаците и чиниите, приготвяйки някое гурме изкушение. Честно казано, останахме леко озадачени от готварския карантинен плейлист на Селена Гомес, но вече знаем, че 27-годишната звезда всъщност ще има свое собствено готварско шоу, което пристига това лято като един от първите проекти на платформата HBO Max.

селена гомес

Проектът ще съдържа 10 епизода, в които Гомес приготвя вкусни ястия, докато е вкъщи под карантина, а за всеки един от тях, към нея ще се присъединява известен шеф готвач, който да обогати опита на зрителите с безценни съвети и трикове за времето, прекарано в кухнята. "Всеки епизод ще подчертае благотворителна дейност, свързана с храната. Тази небрежна, забавна и информативна поредица ще обхване както борбата за храна, така и радостта от това да се научим да готвим", гласи официалното изявление на стрийминг платформата, която ще стартира в края на май.

селена гомес

Селена, от своя страна, сподели, че това е "перфектният проект", тъй като тя винаги е била "много открита" относно любовта си към храната. "Мисля, че са ме питали стотици пъти в интервюта, ако имах друга кариера, какво щях да правя. Винаги отговорям, че би било забавно да бъда готвач. Определено нямам специализирано обучение, но въпреки това, докато съм вкъщи, намирам време, за да готвя повече и да експериментирам в кухнята", казва тя. 

Докато е вкъщи, поп звездата направи собствено музикално студио, от което да продължи да подготвя музика, а за да ​​​​​​помогне на другите по време на пандемията, през март бившата звезда на Disney разкри в Twitter, че дарява пари за болница в Лос Анджелис и изрази благодарността си към всички, които се борят с глобалната зараза на първа линия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA