Чуйте новия сингъл на Лейди Гага и Ариана Гранде

Двете музикални легенди са готови за дъжд... от харесвания, комплименти и първи места в музикалните класации.

Ще излъжем, ако кажем, че една от най-очакваните песни тази пролет, не е тази на Ариана Гранде и Лейди Гага. Двете иконични изпълнителки обединяват сили за сингъла Rain On Me, който ще бъде част от предстоящия шести студиен албум на Гага, а от днес вече е факт във всички музикални платформи.

Преди излизането на песента, Гага коментира, че няма търпение да запише този хит съвместно с Ариана. "Нищо не може да ни спре, това знаем сега", а изпълнителката, която наскоро заяви, че спира да говори за любовния си живот, отвърна: „Обичам те много. Нищо не можеше да ни спре и преди това, просто трябваше да го осъзнаем! Толкова съм развълнувана. Благодаря! Готова съм. #rainonme"

Двете диви вече дадоха заявка да превземат музикалните класации, но разкриват, че приятелството между тях не е било такова от пръв поглед. "Ариана беше толкова упорита. Опитваше се отново и отново да бъдем приятелки", споделя Гага в интервю за Apple Beats 1. "Срамувах се да се мотая с нея, защото не исках да препращам негативност към нещо, което беше толкова красиво."

През последните няколко години Ариана премина през немалко тежки предизивкателства - бомбардировките в Манчестър по време на неин концерт, смъртта на бившия ѝ приятел Мак Милър, както и шумната раздяла с комедианта Пийт Дейвидсън.

„В крайна сметка ми се обади", разказва Гага. „Ти се криеш." И аз бях като: „Аз се крия. Напълно се крия. И тогава това приятелство ни разцъфна", коментира чудовищната певица, на чиито глас и визия Ариана се възхищава още от 2009 г. "Лейди Гага е най-невероятната и всеотдайна изпълнителка, която съм виждала. Обичам я. Нямам думи <3", пише тя в Twitter тогава. Мечтата ѝ вече е факт. Споделете ни какво мислите за песента! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA