Лана Дел Рей започна война в Twitter. Какво общо имат Бионсе и Ники Минаж?

"Това е проблемът с обществото днес, не всичко е такова, каквото искате да бъде"

Изглежда, че Лана Дел Рей не се е усъвършенствала само в създаването на меланхолични хитове, а и в привличането на внимание в интернет пространството. Напълно естествено, звездите често внимават какво споделят в своите комуникационни канали, за да са сигурни, че имиджът им ще остане безупречен, но Дел Рей не се притеснява от това.

От понеделник насам, доста хора обвиниха Лана в това, че предстоящият ѝ албум ще загърби познатия ни досега неин стил и ще се фокусира върху женствеността във всички нейни проявления. Изпълнителнката на Summertime Sadness, от своя страна, не остана безучастна към нападките а хейтърите. „Сега, след като Ариана, Камила, Карди Би, Ники Минаж и Бионсе са имали номер едно песни за това, че са секси, не носят дрехи, правят секс, изневеряват и т.н., мога ли да се върна към пеенето за усещането да се чувстваш красив, ако си влюбен, дори ако връзката не е перфектна... или за каквото друго искам, без да съм разпъната на кръст или да се каже, че злоупотребявам?"

лана дел рей

"Мога ли да се върна към пеенето за усещането да се чувстваш красив, ако си влюбен, дори ако връзката не е перфектна?"

В изявлението си, което бързо стигна до милиарди хора и стана повод за направата на хиляди meme-та и постове в социалните мрежи, Лана споделя още:  "Мисля, че е жалко, че моята незначителна лирическа разследваща страна кара хората да мислят, че съм върнала жените стотици години назад". Феновете на изпълнителките, споменати в коментара на Лана, също не останаха без коментар и се втурнаха да защитят своите любимки.

"Хора, това е тъжно. Говоря за любимите ми изпълнителки. Можех буквално да кажа всеки, но избрах най-големите ми фаворити. Това е проблемът с обществото днес, не всичко е такова, каквото искате да бъде. (...) Не ми пука, но никога, никога, никога, никога не ме наричайте расист, защото това са пълни глупости". 

Лана обеща още да изследва отблизо темата за възприятието на женствеността в обществото в предстоящите си стихосбирки, както и в следващия си студиен албум, който засега се очаква да излезе на 5 септември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA