Кая Гербер в главната роля, Кара Делевин зад камера

Вижте новото музикално видео на Rainsford, в което двата супермодела дават най-доброто от себе си.

Имайки предвид, че за да оцелееш в Холивуд, трябва да бъдеш всичко и навсякъде, не сме изненадани да ви представим новия творчески проект на Кая Гербер и Кара Делевин. Супермоделите се включиха в официалното музикално видео към новия сингъл на Rainsford, Crying in the Mirror. И то как!

Любимата ни Кая влиза в главната роля във видеото и се превъплъщава в образа на момиче, преживяващо тежка любовна драма, докато Делевин е зад камера и режисира целия проект, който вече има над 80 000 гледания в YouTube.

https://www.instagram.com/p/CAekU9lFYvZ/

"Не се заблуждавайте от реката от сълзи, толкова се забавлявахме, докато снимахме този видеоклип", сподели дъщерята на Синди Крауфорд в официалния си Instagram акаунт, заедно с няколко задкулисни кадъра от работния процес. "Голяма късметлийка съм да направя режисьорския си дебют с тази невероятна песен на моята приятелка @rainsford и с участието на @kaiagerber и @greggsulkin. Толкова съм горда, надявам се да ви хареса", пък коментира Делевин, която наскоро сложи край на дългогодишните си взаимоотношения с Ашли Бенсън.

https://www.instagram.com/p/CAQWcoXH5XX/

Ако се чудите как два световноизвестни супермодела се появяват заедно в музикално видео на талантлива изпълнителка, имате пълното право. Rainsford е артистичният псевдоним на Рейни Куали - дъщеря на чаровната Анди Макдауъл, а парчето със сигурност е post-breakup химн, който идва навреме, имайки предвид всичко, което се случи по света през последните няколко месеца. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA