Да, Том Круз все пак ще отиде в Космоса, за да снима филм

Илън Мъск и Том Круз са готови да се отправят към Международната космическа станция, а НАСА ги подкрепя напълно.

Неотдавна стана ясно, че Том Круз ще обедини сили с Илън Мъск и SpaceX за екшън продукция, заснета в Международната космическа станция на НАСА. Тогава директорът на НАСА Джим Брайдънстайн заяви, че целият екип е ангажиран с космическото проучване и се вълнува от предстоящото партньорство. 

Изглежда, че работата по продукцията тече с пълна сила, тъй като компанията на Мъск вече е набрала кандидати за полета в космоса, сред които е и Том Круз. "Ще ви кажа само това - НАСА преговаря с Том Круз и с екипа му, и ще направи всичко по силите си това да е успешна мисия, дори да отворим специална Международната космическа станция за тях”, коментира Брайнъдстайн, добавяйки, че ще остави на Круз и Мъск да разкрият повече подробности за мащабния проект. 

илън мъск

Милиардерът, който стана баща за шести път по-рано този месец, сподели, че компанията му подкрепя Круз и мисли, "че и НАСА подкрепя всичко, което пленява въображението на обществото". Брайдънстайн обясни, че възможността за привличане на клиенти заедно с правителството, може да намали разходите за американските данъкоплатци и да позволи на повече хора да се докоснат до всичко, което се намира отвъд познатата ни галактика. "Въпросът тук е дали Том Круз може да направи нов филм, който да вдъхнови Илон Мъск и следващото поколение. Ако може да се справи, ние го подкрепяме. НАСА го подкрепя", споделя още той в свое ново изявление. Ами, остава ни да чакаме! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA