Сиара се появи на червения килим... по халат

Защо бременната изпълнителка се появи на червения килим само със слънчеви очила и халат?

Докато организаторите на Оскарите решиха да отложат провеждането на престижната церемония с няколко месеца, екипът зад спортните награди ESPY бе категоричeн, че раздаването на атрактивните статуетки ще се състои, дори в различни условия. И точно с тази лекота, в неделя вечер те бяха връчени онлайн, на живо от домовете на всички главни участници в шоуто. 

https://www.instagram.com/p/CBt6jQ5nfR3/

Един от водещите на голямата вечер бе Ръсел Уилсън - съпругът на R&B дивата Сиара. Двойката, която очаква третото си дете по-късно тази година, се появи на импровизирания червен килим, разположен в двора си със слънчеви очила, чехли и... халат.

Изпълнителката не пропусна да сподели видео от събитието в социалните мрежи. "Малко забавление на червения килим. #Espys. Тази вечер ще бъде добра. Мъжът ми е водещ. #FathersDay", гласи описанието под поста, който вече има стотици хиляди преглеждания.

https://www.instagram.com/p/CBt6wxQFICs/

Уилсън, от своя страна, сподели по-дълъг видеоклип от момента, казвайки, че е направил зоната с килима в задния двор, защото това е неговата „любима част" от събитието, а в интервюто си с певицата, тя споделя, че в момента може да носи, каквото си поиска, защото е бременна. 

По време на церемонията Уилсън и другите водещи призоваха за расова справедливост и в сферата на спорта. "Имаме нужда от справедливост. Нуждаем се от истинско лидерство. Имаме нужда от него сега. Гледам децата си и се моля за по-добро бъдеще. Моля се за свят, в който не трябва да се страхувам за децата си поради системен расизъм. Единственото, което трябва да умре, е расизмът."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA