Родителите на Били Айлиш искали да я изпратят на терапия заради Джъстин Бийбър

"Не че е грешно да плача, но е хубаво, че се чувствам щастлива и нямам нуждата да плача повече."

Били Айлиш даде да се разбере, че е повече от голям фен на Джъстин Бийбър. Очевидно майка ѝ Маги не е била на мнение, че подобна истерия е нормална, без значение дали се намираш в тийнейджърска възраст или не.

Носителката на пет награди "Грами" разговаря с майка си в нов епизод от своето радиошоу за Apple Music, в който сподели, че буквално е гледала видеото на Джъстин към As Long As You Love Me през сълзи, когато е била едва на 10 години. 

https://www.instagram.com/p/B8IrtR9l6PB/

Истерията на Айлиш спрямо Бийбър била толкова голяма, че в даден момент родителите ѝ обсъждали дали да не я запишат на терапия заради силната болка, която очевидно изпитвала, докато слушала музиката на изпълнителя. Причината? Тя буквално заплаквала всеки път, когато чуела негова песен.

Родителите на Били Айлиш искали да я изпратят на терапия заради Джъстин Бийбър

"Без значение за коя песен става въпрос, тя винаги беше придружена от плач. Когато ми разказваше за него бе толкова възбудена и плачеше, и плачеше", споделя майката на певицата.

Самата Били пък коментира, че е имала период от живота си, в който е изпитвала нуждата да плаче всеки ден. "На 13, 14 и 15 плачех всеки ден. На 17 и 18 спрях. Това е голямо нещо, което успях да преодолея. Не че е грешно да плача, но е хубаво, че се чувствам щастлива и нямам нуждата да плача повече."

Въпреки че вече е звезда, Били продължава да е фен на Джъстин, с когото наскоро работиха заедно върху ремикс на нейния суперхит bad guy. В скорошно интервю канадският изпълнител разкри, че иска да защити Айлиш от славата, която я е сполетяла прекалено бързо, при това в доста ранна възраст.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA