Родителите на Били Айлиш искали да я изпратят на терапия заради Джъстин Бийбър

"Не че е грешно да плача, но е хубаво, че се чувствам щастлива и нямам нуждата да плача повече."

Били Айлиш даде да се разбере, че е повече от голям фен на Джъстин Бийбър. Очевидно майка ѝ Маги не е била на мнение, че подобна истерия е нормална, без значение дали се намираш в тийнейджърска възраст или не.

Носителката на пет награди "Грами" разговаря с майка си в нов епизод от своето радиошоу за Apple Music, в който сподели, че буквално е гледала видеото на Джъстин към As Long As You Love Me през сълзи, когато е била едва на 10 години. 

https://www.instagram.com/p/B8IrtR9l6PB/

Истерията на Айлиш спрямо Бийбър била толкова голяма, че в даден момент родителите ѝ обсъждали дали да не я запишат на терапия заради силната болка, която очевидно изпитвала, докато слушала музиката на изпълнителя. Причината? Тя буквално заплаквала всеки път, когато чуела негова песен.

били айлиш

"Без значение за коя песен става въпрос, тя винаги беше придружена от плач. Когато ми разказваше за него бе толкова възбудена и плачеше, и плачеше", споделя майката на певицата.

Самата Били пък коментира, че е имала период от живота си, в който е изпитвала нуждата да плаче всеки ден. "На 13, 14 и 15 плачех всеки ден. На 17 и 18 спрях. Това е голямо нещо, което успях да преодолея. Не че е грешно да плача, но е хубаво, че се чувствам щастлива и нямам нуждата да плача повече."

Въпреки че вече е звезда, Били продължава да е фен на Джъстин, с когото наскоро работиха заедно върху ремикс на нейния суперхит bad guy. В скорошно интервю канадският изпълнител разкри, че иска да защити Айлиш от славата, която я е сполетяла прекалено бързо, при това в доста ранна възраст.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA