Ана де Армас и нейният специален подарък за рождения ден на Бен Афлек

Звездата от "Вади ножовете" е изненадала любимия си мъж с нов мотоциклет и matching каски за двамата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2020

Не знам за вас, но в моите очи Ана де Армас и Бен Афлек ще останат един от символите на социалната изолация, с която се сблъскахме в началото на годината. Двойката непрекъснато демонстрираше любовта помежду си с романтични снимки в социалните мрежи, и, изглежда, нещата между тях са повече от сериозни.

През уикенда двойката отпразнува 48-ия рожден ден на Афлек, а специално за празника, неговата любима го е изненадала с мотоциклет BMW и matching каски за двамата. 

https://www.instagram.com/p/CD90HK3Dyan/

На снимките, уловени от любопитни папараци, де Армас и Афлек са видени заедно със зелените каски, а актрисата от "Вади ножовете" прави мирни знаци с ръцете си към папараците, които следят всяка тяхна крачка. Малко след това Ана сподели и черно-бяло селфи, с което поздрави любимия си мъж за празника.

Работата върху предстоящия трилър "Deep Water" среща двамата актьори в края на миналата година, а всички на снимачната площадка разкриват, че химията помежду им е била моментална. "Бен винаги изглеждаше много спокоен и щастлив около Ана, но по това време нямаше признаци на романтика. Той беше много съсредоточен върху създаването на фантастичен филм." 

бен афлек ана де армас

По време на социалната изолация двамата често разхождаха кучетата си и дори използваха времето, за да може кубинската актриса да се запознае с децата на Афлек. Това, разбира се, само няколко седмици, след като източници, близки до горещото холивудско дуо, коментираха, че Дженифър Гарнър не иска децата да се запознават с Ана, преди връзката с баща им да е достатъчно сериозна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA