Социалната изолация на Брадли Купър: майка, дъщеря и две кучета

Актьорът от "Роди се звезда" разказва повече за трудното време, прекарано под социална изолация.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

Социалната изолация определено хвана голяма част от нас напълно неподготвени. Свикнали да излизаме навън, да се виждаме с хора и да правим всичко друго, но не и да стоим вкъщи 24/7, едва ли на някого му беше лесно цели два месеца да следи случващото се в света между четирите стени на дома си.

https://www.instagram.com/p/CDXTRYcHjQm/

Точно това обаче прави Брадли Купър, който разкрива, че е взел допълнителни мерки за безопасност по време на карантината заради майка си. Актьорът от "Роди се звезда" споделя пред списание Interview: "Аз съм с дъщеря си, майка си и двете ни кучета, не сме излизали от къщата. Майка ми ще стане на 80 и има колостомия, така че не мога да пусна никого в къщата. И не мога да изляза навън, защото ако тя хване коронавирус, всичко е приключило."

"Живеем в малка градска къща, която за щастие има заден двор", казва още Купър, който признава, че семейството винаги е било от голямо значение за него. "Изключително близък съм със семейството си. Смъртта на баща ми беше брутална за всички нас. Продължаваме да се нуждаем един от друг. И ето, аз не живея в имение, а майка ми да е в къщата за гости. Не, тя е в съседната стая", признава Брадли, допълвайки, че въпреки всичко, майка му е "готина мацка. Можеш да си говориш много с нея."

274

3-годишната дъщеря на Купър - Леа, която има от връзката си с Ирина Шейк, също е била поверена на грижите на актьора. "Направих предучилищна програма. Ставаме, правим уроци по плуване във ваната и продължаваме напред", казва той в интервюто, което очевидно се е провело в разгара на пандемията, тъй като снимките на последния му пълнометражен филм вече са започнали.

Руският модел и американският актьор слагат край на взаимоотоншенията си през юни 2019 г. след четири години заедно. Неотдавна Брадли бе забелязан в компанията на Дженифър Гарнър, а Ирина вече е продължила напред с новия си приятел Вито Шнабел.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA