Джиджи Хадид за храненето по време на бременността

Супермоделът определено оставя зад гърба си диетите и строгите хранителни режими...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2020

Всеки момент Джиджи Хадид ще даде живот на първото си дете със Зейн Малик. Докато супермоделът, музикантът, техните семейства, а и ние очакваме големия момент, нямаше как да не проследим всяка една крачка на по-голямата сестра Хадид в последно време. 

Неотдавна Хадид сподели, че с оглед на ситуацията около пандемията и движението Black Lives Matter, не вижда нужда бременността ѝ да бъде позиционирана в центъра на внимание. "Толкова съм благодарна за положителните коментари и въпросите, искам просто да знам, че всички сме добре и в безопасност. Всичко върви чудесно", разказва тя. "Очевидно е, че много хора са объркани защо не споделям повече, но съм бременна по време на пандемия, очевидно е, че това не е най-важното нещо, което се случва в света."

В забавен нов Twitter пост Джиджи разкрива, че "бременността е реална, когато поръчате да ви доставят @sprinkles на международно ниво." След това тя попита бранда за къпкейкове дали трябва да размрази цялата кутия веднага след доставката или може да издържи малко по-дълго. Житейските въпроси, на които всички търсим отговор...

Когато фен попита Джиджи какво още е жадувала по време на бременността, тя споделя, че най-големите ѝ "хранителни мечти" са били свързани с шоколадови браунита и дип от сос с моркови.

https://www.instagram.com/p/CEjsO-lniz5/

През август източник, близък до семейството, разкрива, че Джиджи се е завърнала в Ню Йорк преди раждането на бебето. "Двамата със Зейн са наистина развълнувани и обичат това преживяване заедно. Четат книги за родители, забавляват се да планират детската стая и да избират предмети заедно. Нещата вървят наистина гладко и са по-близки като двойка от когато и да било."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA