Не, Марая Кери няма намерението да отменя Деня на благодарността

Последните постове на суперзвездата в Twitter объркаха всички нейни фенове...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2020

Марая Кери cъс сигурност е кралицата на Коледа, но това не означава, че тя иска да сложи край на всички други празници.

Преди няколко дни музикалната суперзвезда публикува поредица от объркващи постове в Twitter, които бързо накараха нейните фенове да се осъмнят, че акаунтът ѝ е бил хакнат.

"ДЕНЯТ НА БЛАГОДАРНОСТТА Е ОТМЕНЕН", споделя изпълнителката на All I Want For Christmas малко преди последващите постове "МОЖЕ ДА ИМА ЧУДЕСА" и "КАЛАМИТИ И КУЧЕШКА КОСА." 

Кери бързо разясни случващото се, споделяйки, че това са заглавията на глави от нейния предстоящ мемоар, който ще се появи на пазара в края на септември. "Хайде де, никога не бих могла да отменя Деня на благодарността, просто исках да споделя няколко заглавия на глави от мемоара си #TMOMC."

Марая не пропусна да отговори и на фен, споделил старо интервю, в което тя прави същото заявление по отношение на Деня на благодарността. "Има. #TMOMC" е отговорът на певицата, бивайки попитана дали историята зад тази мистерия е по-голяма от очевидното.

The Meaning of Mariah Carey, написана в съавторство с журналистката Макейла Анджела Дейвис, ще отрази в подробности връзките, взаимоотношенията и пътя на Марая към големия успех.

https://www.instagram.com/p/CCbJSjbpDMH/

"Тази книга е съставена от моите спомени, моите злополуки, моите борби, оцеляването ми и моите песни. Без филтър. Влязох дълбоко в детството си и дадох голям глас на уплашеното момиченце вътре в мен", споделя тя в официално изявление, с което обяви излизането на автобиографията.

"Оставих изоставената и амбициозна тийнейджърка да си каже думата, а предадената и успешна жена също разказа нейната страна. Написването на този мемоар беше невероятно тежко, смиряващо и изцеляващо. Искрената ми надежда е, че ще имате ново разбиране не само за мен, но и за устойчивостта на човешкия дух."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA