Том Круз отива в космоса през октомври следващата година

Може да се каже, че звездата от "Мисията невъзможна" поема към осъществяването на най-невъзможната си мисия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2020

Да, точно така. Звездата от "Мисията невъзможна" ще поеме към осъществяването на най-невъзможната си мисия, а именно снимките на филм на територията на Международната космическа станция.

Работата по първата от рода си такава продукция се очаква да започне през октомври 2021 г., а Space Shuttle Almanac потвърди в Twitter, че 58-годишният актьор ще се присъедини към командващия ветеран Майкъл Лопес-Алегрия на борда на капсулата Space X Crew Dragon. Те ще бъдат придружени от режисьора на лентата Дъг Лиман.

35

"Ще ви кажа само това - НАСА преговаря с Том Круз и с екипа му, и ще направи всичко по силите си това да е успешна мисия, дори да отворим специална Международната космическа станция за тях", коментира директорът на НАСА, добавяйки, че ще остави на Круз и Мъск да разкрият повече подробности за мащабния проект.

За да се справи с това вълнуващо, но и странно предизвикателство, бившият съпруг на Кейти Холмс ще трябва да се подложи на специални тренировки, тъй като липсата на гравитация е ситуация, изискваща определена подготовка. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA