Pavell подарява на половинката си песен и видео за рождения ден

"Топъл чай" е истинско обяснение в любов, което талантливият музикант посвещава на своята любима.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 октомври 2020

Познаваме Pavell както като част от популярното хип хоп дуо Pavell & Venci Venc’, така и като талантлив автор, музикален продуцент и изпълнител. От много години той не е правил самостоятелно парче, но преди няколко месеца написва песен, вдъхновена от усещането за уютен и спокоен дом, което изпитва в присъствието на Кристина – момичето, с което живее от няколко години.

"Топъл чай" се ражда в студена снежна нощ, когато Pavell се затваря сам в студиото след спор с Кристина. "През цялото време не спирах да мисля как да ѝ се извиня и да се прибера при нея. Направих го по най-добрия начин, който умея - с песен. "Топъл чай" е моето "Извинявай, обичам те, тук съм за теб", споделя самият той.

5

"Реших да ѝ го подаря за рождения ден. Снимахме Криси за видеото, без обаче да ѝ казваме за какво ми трябват тези кадри. Венци също много хареса идеята и проекта. Даже се вдъхнови и направи уникално солово парче заедно с Пламен и Иво, което ще излезе съвсем скоро. Готвим и следващото си общо избухване", допълва той.

Официалната премиера на "Топъл чай" е днес, а парчето вече е налично във всички стрийминг платформи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA