Ариана Гранде пуска нов албум и влиза в редиците на Netflix

Талантливата суперзвезда обещава нов албум този месец, а догодина - забавление в компанията на Лео ди Каприо и Кейт Бланшет.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2020

Ясно е, че Ариана Гранде достигна статута на истинска суперзвезда преди известно време, но сега е готова да го затвърди... още няколко пъти.

Очевидно певицата ще се появи на екран в предстояща комедия на сценариста и режисьор Адам Маккей, в която участие ще вземат Леонардо ди КаприоМерил Стрийп, Джона Хил, Дженифър Лорънс и Тимъти Шаламе. Не, не се шегуваме.

Don't Look Up ще бъде проект на стрийминг гиганта Netflix, който потвърди новината в Twitter, споделяйки туит със снимки на звездния каст. В него място намират още Кейт Бланшет, Кид Куди и Матю Пери, а сюжетното действие на лентата ще проследи историята на астрономи, които предприемат медийна обиколка, за да предупредят целия свят за предстоящо унищожение от астероид, насочен към земния път.

И докато все още не е ясно каква роля точно ще има на екран Ариана, когато дойде време за премиерата (есента на 2021-ва), тя обещава на своите фенове и последователи нов албум, който да се появи на пазара още този месец.

Към момента няма никаква информация за тавата, нейното звучене или дата на излизане, тъй като единственото, което изпълнителката на 7 Rings сподели в социалните мрежи, беше "Нямам търпение да ви дам албума си този месец."

https://www.instagram.com/p/CEh5MdqFT5e/

Последният студиен проект на Ариана успя да разбие всякакви рекорди и бързо се превърна в един от най-продаваните за последните няколко години.

Съвсем наскоро тя се превърна и в първата представителка на нежния пол, която достига границата от над 200 милиона последователи в социалните мрежи. That's what we call fire.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA