Шарън Стоун спира да ходи по срещи

"Хората не са искрени и не си струват времето. По-щастлива съм, когато съм сама или с децата и приятелите ми."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2020

Колкото и изненадани да останахме от признанието на Шарън Стоун, че е прибегнала до онлайн сайт за запознанства, в началото на годината звездата от "Първичен инстинкт" разкри, че наистина си е направила профил в платформата Bumble. Потребители на приложението обаче бързо забелязват акаунта и решават, че е фалшив, тъй като едва ли наистина принадлежи на актрисата.

https://www.instagram.com/p/CFLXHAlp4aH/

Гостувайки в нов епизод от ток шоуто на Дрю Баримор, Стоун споделя, че според нея мъжете и жените не са едно и също ниво, когато става въпрос за емоционална зрялост и точно заради това е приключила със срещите. "Хората не са искрени и не си струват времето. По-щастлива съм, когато съм сама или с децата и приятелите ми."

"Просто чувствам, че нямам нужда от друго дете, не искам никаква неискреност и игри. Не знам как да го кажа по политически коректен начин", споделя още Шарън, която наскоро обяви намеренията си да разкаже живота си в мемоар. "Имам наистина добри приятели мъже, но просто чувствам, че когато става въпрос за емоционална зрялост във връзките, те са на съвсем различно място от жените."

Точно поради тази причина тя възпитава синовете си в емоционална отговорност и се надява, че те ще се превърнат в онзи тип мъже, които според нея се намират трудно. "Опитвам да науча момчетата си, че идеите, които мъжете приемат за мощни и важни, може да не са напълно правилни", споделя тя пред Баримор. 

"В крайна сметка може да им е от полза в отношенията с другите хора и така да станат по-успешни в бъдеще. Вярвам, че така могат да получат нещата, които искат в живота си."

https://www.instagram.com/p/CFGi8k7pY-Y/

Сигурни сме, че тя има още любопитни истории, които да сподели в автобиографичната си книга "Красотата да живееш два пъти" през март 2021 г., която ще има и специална аудиоверсия, прочетена лично от самата нея. Относно това дали би се съгласила да замени Ким Катрал в евентуално продължение на "Сексът и градът", да, но дали ще се случи, предстои да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA