ALMA и непокорният нов сингъл "My Mama Told Me"

Звездата от последната корица на GRAZIA представя новото си парче, в което вече сме влюбени!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2020

Въпреки че е само на 17, ALMA продължава да владее публиката с таланта и разпознаваемия си вокал, както и да реализира нови успехи за музикалната си кариера.

Само за последните няколко месеца сред тях се наредиха наградата "Дебют на годината" от Годишните музикални награди на БГ Радио, номинация за "Изпълнителка на годината", авторско участие в международния проект на хитмейкъра Coyot – "Devil in Disguise” и 16-седмичен престой на последното ѝ парче "Be Alright” в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир.

68

Сега наред е петият ѝ самостоятелен сингъл, озаглавен шеговито "My Mama Told Me” – песен за бунта на младостта и за грешките, които младите хора правят, докато търсят своята идентичност. ALMA създава "My Mama Told Me” с Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ в рамките на само една студийна сесия. Двамата харесват работата заедно, особено след общия им проект "Адрес".  

В "My Mama Told Me” ALMA показва две лица – едното по-рязко, а другото неустоимо меланхолично. Парчето излиза с видео, заснето в празно училище и режисирано от Димитрис Георгиев, с който ALMA работи и по видеата към "Perfect” и "Don’t Know”. Красивата визуализация е своеобразно съновидение, в което тя и танцуващите ѝ сенки чертаят вътрешен свят, където се сблъскват мисли за добротата, родителските съвети, бунтът срещу наставленията и привлекателността на всичко, което стои на ръба.

Официалната премиера на "My Mama Told Me” е днес в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс”. Парчето вече е налично и във всички стрийминг платформи, така че не пропускайте да го добавите в личния си плейлист. We love it!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA