Хейли Бийбър има нова татуировка, посветена на Джъстин

Красивото и елегантно мастилено попълнение вече украсява безименния пръст на г-жа Бийбър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2020

Хейли Бийбър признава, че може и да не е свикнала с вниманието на папараците към брака си с Джъстин, но въпреки това, тя е готова да заяви силната си любов към него във всеки един момент.

Супермоделът дори има нова татуировка - просто "J" на безименния пръст. Мастиленото попълнение е в тон с другата нова татуировка на Бийбър, която се намира на врата ѝ и представлява изписана с красив ръчен шрифт думата "beleza" ("красота" на португалски).

https://www.instagram.com/p/CGf9q04HBKx/

Известният артист Mr. K е автор на татусите, които самият той сподели в официалния си Instagram акаунт, подчертавайки удоволствието от работата си с Хейли.

Миналата година тя използва услугите му, за да татуира и думата lover от другата страна на врата си. Само няколко дни след това в интернет пространството се появи цяла конспиративна теория, че тя е използвала абсолютно същия шрифт като от обложката на едноименния албум на Тейлър Суифт

https://www.instagram.com/p/B19q5iXHd74/?utm_source=ig_embed

Съвсем наскоро племенницата на Алек Болдуин сподели, че е спряла да обръща внимание на чуждото мнение и най-накрая се е научила, че е важно да прави нещата по своя начин. "Беше ми трудно да разбера как да поддържам връзка като тази, преживяна пред очите на всички, но идва момент, когато трябва да прегърнеш реалността и да признаеш кой си", казва тя.

https://www.instagram.com/p/CGAr7cjFfJ9/

"Въпреки че мнозина все още ни възприемат като вечни тийнейджъри, по-специално Джъстин, ние сме съпруг и съпруга, отдадени и спокойни с нашата сексуалност", разкрива тогава Хейли пред Vogue. "Ние сме личности и следователно сме заедно. Нашата химия се ражда от тази лична и дълбока осъзнатост." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA