Приянка Чопра и "продуктивната" карантина с Ник Джонас

"Отне ни една глобална пандемия, за да съобразим графиците си заедно, но това определено беше златна възможност - да можем да бъдем вкъщи."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2020

Също като всички нас, и Приянка Чопра признава, че периодът на социалната изолация не е бил никак лесен. Въпреки това обаче, тя цени високо времето, прекарано със съпруга си Ник Джонас, макар обстоятелствата да са били по-малко от перфектни. Простата причина е, че двамата често са в различни краища на света заради различни творчески проекти.

"Ник е страхотен, никога не бяхме имали толкова време помежду си, колкото по време на тази карантина", разказва тя в последното си телевизионно интервю. "Отне ни една глобална пандемия, за да съобразим графиците си заедно, но това определено беше златна възможност - да можем да бъдем вкъщи."

Най-важното, което тя споделя е, че все още харесва Ник, дори след като са прекарали "толкова много време" заедно - нещо, което се оказва голям проблем за много двойки.

Чопра разкрива и че е успяла да бъде доста "продуктивна" по време на пандемията, използвайки максимално свободното си време. "Трябва да кажа, че бях много продуктивна. Тренирах, отделих много време за здравето си и за правилно хранене. Предполагам, че съм креативен човек, щом продължих да работя", коментира още тя.

Неотдавна звездата от "Куантико" разкри, че карантината съвпада с написването на първия ѝ мемоар "Unfinished", който ще се появи на пазара в началото на следващата година. "Беше чудесно да имам цел по време на карантината, наистина ме поддържаше здрава. Стори ми се подходящият момент да се вгледам в живота си и това беше причината да напиша книгата. Мисля обаче, че я проклех, когато я нарекох Unfinished, защото ми отне две години да я завърша!"

"Надявам се, че хората, които четат книгата, наистина ще вземат поука от това как са ме възпитали родителите ми, защото ме научиха да бъда безстрашна", споделя още Приянка. "Най-важното е да не ви казват, че мечтите ви са малки или глупави, или пък непрактични. Казвам да бъдете непрактични. Преместете границите си. Бъдете безстрашни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA