Никол Кидман може да пее. И още как!

Звездата от новия хит на HBO "Отмяната" сама изпълнява темата на проекта - Dream a Little Dream of Me.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2020

Вече сте изгледали първите няколко епизода от новия минисериал на HBO "Отмяната" и гласът в началните кредити ви звучи познато? Това е така, защото темата на проекта "Dream a Little Dream of Me" е изпълнена от самата звезда в главната роля - Никол Кидман

Напълно нормално е феновете на "Мулен Руж" да са разпознали гласа на актрисата по-рано от всички останали, защото тя сама пее в лентата на Баз Лурман от 2001 г. Въпреки зашеметяващия финален резултат тогава, тя е имала нужда от сериозно убеждение, за да изпее въвеждащата музика и за новия си телевизионен проект. 

Австралийската звезда, която отбеляза 53-ия си рожден ден през юни, казва, че режисьорът на "Отмяната" Сюзън Байер се е свързал с нея по време на снимките на шоуто, отправяйки идеята именно тя да изпее песента. "Казах "абсолютно не", но тя ми каза, че просто трябва да го направя", споделя Кидман в специално задкулисно видео. 

Идеята за изпълнението се появява на преден план още веднъж - по време на социалната изолация, когато Никол е нямала възможността да запише сингъла, но се е справила благодарение на съпруга си Кийт Ърбан и домашното му студио в къщата им в Сидни. 

47

"Отказах категорично, защото бяхме под карантина и нямаше как да стигна до студиото", разказва звездата на HBO. "Осъзнах, че всъщност мога, защото имаме едно в къщата. И просто така, слязох един следобед, записах я, изпратих, мислех, че ще я отхвърлят, но в крайна сметка я използваха." 

Финалният резултат можете да чуете сами във видеото по-горе. Сигурни сме, че ще останете очаровани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA