Андреа Бочели изпраща послание за вяра, надежда и любов

Любимият италиански тенор посреща празниците с нов албум и специален коледен концерт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2020

Най-обичаният тенор на планетата, Андреа Бочели, представя новия си албум Believe – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката. 

57

Заедно с албума излиза и видеото към неповторимата клaсика ‘Amazing Grace’ в изпълнение на Андреа и най-награждаваната певица в историята на наградите "Грами" - Алисън Краус, а в края на миналата седмица изпълнителят обяви и ексклузивен глобален лайвстрийм концерт ‘Believe in Christmas’, който ще се излъчи на живо от оперната зала Teatro Regio di Parma в Парма, Италия на 12-и декември 2020 г.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки, празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Андреа, към когото на сцената ще се качат много други музиканти и специални звездни гости. Шоуто ще бъде стриймвано на живо в цял свят в различни часови зони, а за спектакъла Бочели се доверява на креативния директор Франко Драгоне (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Съпродуценти на Believe са Стивън Меркурио и Хайдън Бендал. Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Бочели през годините, а самият той признава, че парчетата разглеждат много лични теми. "Концепцията зад албума е базирана на 3 думи: вяра, надежда и милосърдие. Това са онези 3 изключителни неща, които придават смисъл и завършеност на нашите животи."

57

Италианецът вярва, че музиката помага на душата по начин, който кореспондира с най-фините нюанси на човечеството, независимо от индивидуалната вяра: "Хубавата музика носи със себе си силно послание за мир и приятелство, показва ни красотата и ни помага да отворим сърцата и умовете си."

Билетите за събитието ‘Believe in Christmas’ ще бъдат налични ексклузивно от 20-и ноември (петък), а у нас концертът ще се излъчи на 12-и декември в 22 часа. Имайте предвид, че ще може да бъде гледан единствено на живо с билет за събитието, тъй като няма да има запис за телевизионно излъчване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA