Мелания Тръмп пише мемоари за времето, прекарано в Белия дом

Първата дама на САЩ ще разкаже своята гледна точка в предстояща автобиография.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

Президентът Тръмп може да не е единственият в Белия дом, който да получи възможност за издаването на ексклузивна книга след края на президенството си. Източници, близки до семейството, коментират, че Мелания вече провежда срещи с редактори в подготовката на мемоари за времето си като първа дама. 

"Мелания активно проучва възможностите за издаването на нейния мемоар, това ще бъдат нейните пари - шанс да спечели сама", казват нейни приятели, потвърждавайки, че Доналд не само няма нищо против, но дори е насърчил съпругата си да сподели своята гледна точка. 

58

Напълно ясно е, че автобиографията на Мелания ще струва повече от големи пари, а имайки предвид зашеметяващия успех на Мишел Обама, убедени сме, че близкия допир с най-противоречивия президент на Щатите може да бъде оценен на поне 10 милиона долара - същата сума, предложена на принц Хари и Меган Маркъл, в случай че проявят интерес да разкажат историята си.

47

Миналата година на пазара се появи и книгата "Мелания и аз: Възходът и падането на моето приятелство с първата дама", написана от бившата най-добра приятелка и съветник на Мелания Уинстън Волкоф, която избра да разкрие шокиращи истории от личния живот на президентското семейство, в това число и подробности за съперничеството между Мелания и Иванка. Първата дама отвърна на удара, наричайки книгата "подла" и "нечестна", а авторката ѝ - "опортюнистка, вкопчила се в славата".

Макар тогава представителите на семейството да заявяват, че написаното на страниците е "извън контекста" и нищо друго, освен "клюки, опитващи се да изкривят характера" на Мелания, сега със сигурност сме любопитни да научим повече. След като Барак Обама успя да спечели първите места в класациите два дни след издаването на биографичната си книга, можем само да си представим отзвука от тази на Мелания.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA