Всички искат да са приятели с Ашли Греъм и това е напълно в реда на нещата

Супермоделът вече има Дженифър Анистън и Сюзън Сарандън като свои фенове... и близки приятелки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2020

Ашли Греъм е от онези знаменитости, които винаги са позитивни, откровени и готови да вдъхновят останалите. Предполагаме, че това е и причината много хора да я искат в списъка си с най-добри приятели. В нейния личен такъв място намира дори любимата ни Дженифър Анистън.

Греъм признава, че тя е направила първата стъпка към приятелство си със звездата от "Приятели". "Е, определено се вмъкнах в съобщенията ѝ и имаме много разговори. Обичаме да се подкрепяме, тя е невероятна", споделя супермоделът в свое ново интервю.

51-годишната Анистън обаче не е единствената суперзвезда, с която Греъм контактува напоследък, тъй като носителката на "Оскар" Сюзън Сарандън е от първите знаменитости, признали, че са истински фенове на Ашли.

"Обичам я. Тренирахме в един фитнес преди карантината. И до днес съм просто шокирана, но я обичам толкова много", разкрива Ашли, която е близка приятелка и с YouTube сензацията Лили Сингх. 

"В своя Instagram и YouTube тя е много открита и луда, но когато я интервюирах беше тиха и сдържана", казва още Греъм. "Беше ми приятно да видя тази нейна друга страна."

33-годишната красавица, която стана майка в началото на годината, не пропусна да обсъди и голямото си завръщане на модния подиум, което направи в ревю на Fendi по време на Седмицата на модата в Милано. Ашли не крие, че най-странната част от събитието е била липсата на маски зад кулисите. "Този преход между носене на маска 24/7 до момента, в който излизаш на котешката пътека без нея, определено ми се стори малко странен."

Междувременно, тя не спира да демонстрира любовта към себе си и окуражава всички нейни милиони почитатели да направят същото. 

"Отначало се почувствах опустошително, а след като срещнах Исак, разбрах за какво говори всяка жена, която е ставала майка. Това не е само бойна рана. Това е нещо, което промени живота ми завинаги, затова реших да отпразнувам новото си тяло", коментира тя неотдавна. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA