Фенове на Джей Ло мислят, че двамата с Алекс ще избягат за тайна сватба

Разбира се, суперзвездата не пропусна да отговори на слуховете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2020

Пандемията постави на пауза голяма част от плановете ни за годината. В тези на Дженифър Лопес влизаше и голямата ѝ сватба с Алекс Родригес. Въпреки че в ново интервю суперзвездата признава, че бягството за тайна церемония не е опция и участието ѝ във филми с романтични, намекващи за тайна сватба заглавие и сюжет, е чисто и просто случайност, работата ѝ често олицетворява това, което предстои да се случи в живота.

Любопитните фенове на певицата отбелязаха, че точно година, след като тя издава песента си "El Anillo", годежът ѝ с бейзболиста е бил факт. Тя отрича това да е умишлено и споделя: "Забавно е, защото животът се отразява в неща, които правиш понякога. Съвпадение е. Не се опитвах да изпратя послание, просто песен, която написахме и ни хареса."

"Всички тези неща се случват", казва Лопес преди премиерата на големия филмов проект Marry Me, където с Малума ще взривят екраните с огненото си присъствие... и огнените си гласове. "Смешно е, животът и изкуството просто се пресичат". 

Дженифър казва "да" на Алекс през март 2019 г., а заветният ден трябваше да се случи в някой от последните 12 месеца. Латино иконата неведнъж признава, че е била "разбита" при мисълта да отложи всичко, но се е възползвала максимално от времето, за да подготви нов албум, стартира собствена линия продукти грижа за кожата.

"Бог има по-голям план, така че просто трябва да изчакаме и да видим. Може би ще стане по-добре. Трябва да повярваме, че ще бъде така", споделя тя неотдавна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA