The Weeknd и Росалия изненадват с гореща музикална колаборация

Суперзвездите отбелязват година от издаването на най-успешното музикално парче в последните 12 месеца.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2020

За да отпразнуват година от издаването на супер хита на 2020-а "Blinding Lights", световната звезда The Weeknd и фламенко-поп дивата Росалия се събират за изненадваща и оригинална ремикс версия на парчето.

Музикалната сензация влиза в юбилейния проект на The Weeknd, докато успоредно с това тече и звукозаписната сесия на новия ѝ албум, който следва супер успешния релийз от 2018-а "El Mal Querer". Двамата изпълнители пуснаха и официално задкулисно текстово видео към ремикса, режисирано от Дилан Кокран.

"Blinding Lights" е част от последния хитов студиен албум на The Weeknd – "After Hours", който излезе на 27 март тази година. Сингълът получи платинен сертификат още в първите си 4 месеца, счупи рекорда за най-много седмици в Top 5 и Top 10, и прекара изумителните 52 седмици в Hot 100 класацията на Billboard, за което получи отличието "Top Hot 100 песен на 2020".

Парчето е и най-стриймваната в световен мащаб песен в Spotify за 2020-а и официално е тази с най-много продажби за последните 12 месеца.

87

След като The Weeknd все пак взема решение да издаде 4-тия си студиен проект After Hours в такива несигурни за света времена, албумът дебютира под #1 в Billboard Top 200, където се задържа 4 седмици. After Hours счупи рекорда за най-стриймван албум в първите си 24 часа като впоследствие се превърна и в най-стриймвания албум на 2020-а. Това е и първият албум, който остава под #1 в Billboard 200 за 4 последователни седмици от 2018-а насам.

Компанията на Росалия определено освежава парчето, което свикнахме да чуваме от всички възможни и невъзможни музикални канали и радиостанции. We love it!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA