Зендея е новият световен посланик на Valentino

"Толкова съм развълнувана да започна това невероятно сътрудничество с Пиерпаоло и цялото семейство", споделя безпогрешната модна икона.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2020

Можем да заявим открито, че Зендея има една основна цел в дневния си ред в момента и тя е да бъде Богинята на всичко. Последният професионален ангажимент на суперзвездата включва ролята на световен посланик на Valentino.

Луксозният дизайнерски бранд обяви колаборацията си със Зен през уикенда, пускайки няколко горещи фотографии, в които тя, както винаги, изглежда зашемятяващо, без да полага особени усилия. Безспорната модна икона представлява новите "кодове на марката", а креативният директор на Valentino Пиерпаоло Пичоли я смята за "естествен представител на съвременната му концепция за романтизъм".

"Причината, поради която избрахме Зендея за новото лице на Valentino е фактът, че тя перфектно олицетворява това, което ние отстояваме до днес. Тя е силна млада жена, която използва своя талант, за да изрази себе си, своите ценности и своето поколение." "За мен е чест да бъда избрана за лице на Valentino", споделя пък самата тя в социалните мрежи. "Толкова съм развълнувана да започна това невероятно сътрудничество с Пиерпаоло и цялото семейство."

57

През последните две години Зендея получи ролята на посланик за продукти на Lancôme и Bulgari и дори успя да проектира собствена дизайнерска колаборация с Tommy Hilfiger. Освен че успя да наложи нови стандарти в модните разбирания, Зендея активно използва многомилионната си аудитория, за да повиши осведомеността по отношение на важните социални въпроси, а през септември се превърна и в най-младия човек в историята на наградите "Еми", получил приза за най-добра актриса в драматичен сериал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA