4Magic изпращат годината с нов хит - "Дай ми"

Момичетата от най-известната girl банда у нас представят новия си пленителен и предизвикателен сингъл, който влиза в главата за секунди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2020

Малко преди края на тази странна за всички ни година, 4Magic представят своя пети сингъл, озаглавен „Дай Ми". Песента е създадена по време на международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp от четирите наши момичета в екип с румънския хитмейкър Monoir, талантливата норвежка изпълнителка YNGA и Venci Venc', който им помага за българския текст.

Няма да преувеличим, ако кажем че 4Magic нямат неуспешен проект от началото на своята музикална кариера, след като грабнаха победата в последния сезон на X Factor. Талантливите пловдивчанки могат да се похвалят с верига от хитове - от "Together" ("Вечерай Радо"), през "Колко ми липсваш", "Вселена" и "XO XO" – всички парчета на най-успешната млада група у нас са записали първи места в класациите на музикалните медии у нас.

„Дай ми" ще пасне перфектно в поредицата постижения на 4Magic заради вярната комбинация между запомняща се мелодия, супер модерно звучене, емоционален момент в музиката и текста, и уникалните гласове на Елия, Валя, Елеонора и Никол.

Видеото към парчето, заснето на минус 6-градусов студ в рамките на 13 часа от режисьора Люси Иларионов, представя момичетата по-пленителни и пораснали от всякога - точно като парчето, което вече може да откриете в YouTube и всички музикални платформи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA