Доли Партън ще изненада феновете си със специална линия аромати

Кънтри иконата наистина няма време да бъде "стара", доказва го с нова колекция аромати, която пуска на пазара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2020

Между това да помогне за финансирането на ваксина срещу коронавируса и да спаси празничния сезон със специална лента за Netflix, Доли Партън отделя част от времето си за разработването на собствена марка аромати, която ще се появи на пазара през пролетта на следващата година.

"Ароматът винаги е играл основна роля в живота ми, нося собствена комбинация от такива всеки ден", споделя кънтри иконата в официално изявление. "Разработването на собствена марка с Edge Beauty беше невероятно изживяване и с нетърпение очаквам да стане голяма част от общността на ароматите."

Компанията е подписала дългосрочно лицензионно споразумение със звездата и планира да предлага аромати в много различни форми и аспекти. "Знаем, че хората обичат да ароматизират косата, дрехите, домовете си, както и собствената си кожа. Така че работим върху множество обонятелни форми, които ще покажат стойността на аромата", споделя главният изпълнителен директор на Edge Beauty.

"Ние твърдо вярваме, че Доли Партън е в центъра на американската култура и че нейната емоционална чувствителност е в ядрото на американската общност", коментира още той, добавяйки, че като "невероятно щедър човек без претенции, тя е и страхотен маркетолог, който знае отлично как да достигне до феновете си".

Към момента все още са ясни никакви подробности около колаборацията, но Доли очевидно наистина се е заела със задачата да докаже, че няма време да бъде стара. 

"Не мисля за живота си в цифри. Първо, никога няма да остарея, защото нямам време да го направя. Не мога да спра достатъчно дълго, за да остарея", споделя тя пред Опра неотдавна. "Може да изглеждаш млад, в случай че се чувстваш така. Тогава другите хора също ще започнат да те възприемат по този начин."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA