Приянка Чопра и Ник Джонас са готови за деца

Звездата от "Куантико" и музикантът от Jonas Brothers вече говорят за деца в близкото бъдеще.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 декември 2020

Приянка Чопра и Ник Джонас току-що отбелязаха втората годишнина от сватбата си и очевидно вече обмислят следващата крачка напред. Източници, близки до двойката, коментират, че звездата от "Куантико" и музикантът "говорят за раждане на деца в близкото бъдеще", което е наистина страхотно!

Двамата винаги са искали малки наследници и неведнъж са коментирали, че това е естественото продължение на любовта помежду им. През юли миналата година (беше преди цяла вечност, нали?!) техни приятели споделят, че "Ник и Приянка искат деца, но в момента не са им приоритет. И двамата са изключително заети, особено след събирането на Jonas Brothers и турнето."

Предполагаме, че случилото се през последната година ги е накарало да осмислят и пренаредят добре приоритетите си. И докато преди са били окей с нагласата това да се случи в един определен момент, сега се надяват "благословията да се осъществи съвсем скоро". 

68

Макар голяма част от любовните взаимоотношения да получиха край заради началото на социалната изолация, бейби бумът в света на звездите (а и не само!) е налице. "Все още го харесвам, дори след като прекарах ужасно много време с него. Той е страхотен и никога не бяхме имали толкова моменти помежду си, колкото по време на тази карантина", споделя Чопра неотдавна.

"Отне ни само една глобална пандемия, за да уеднаквим графика си, но беше чудесно", коментира още тя. Предполагаме, че Приянка ще разкаже повече и в предстоящия си мемоар, който излиза на пазара през януари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA