Рита Ора е в България, за да снима ново видео

Огнената изпълнителка вече е на родна земя, подготвяйки първия си голям сингъл за новата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2020

Винаги е интересно, когато разберем, че дадена знаменитост се спира на държавата ни за някой от последните си творчески проекти. И понеже сега е малко вероятно да се сблъскаме в центъра на София, тъй като през по-голямата част от времето сме вкъщи, Рита Ора вече е на родна земя.

30-годишната певица е тук, за да започне работа по новия си музикален видеоклип, който предстои да реализира в началото на следващата година. Новините идват само няколко седмици, след като Ора направи парти за рождения си ден въпреки взетите мерки за социална изолация във Великобритания. Тогава певицата се извини публично за грешката си и доброволно плати максималната глоба от 10 000 паунда, която се налага за нарушаване на правилата. 

57

Близки приятели на огнената дива коментират, че заедно с подготовката на новия сингъл, Рита се надява да остане встрани от светлината на прожекторите за известно време. "Наясно е с грешките си, но се е фокусирала върху работата си. Прекарва по-голямата част от тази година в подготовката на нова музика и се надява да се завърне с нови парчета в началото на 2021 г., заедно с видеоклипа, заснет в България."

Изпълнителката на Let You Love Me "не иска да е в Лондон точно сега, затова си е резервирала спокойна почивка по Коледа и Нова година с надеждата да започне на чисто през януари", а времето в България ще ѝ даде необходимата свобода за размисъл. Стискаме палци да се разминем някъде. Ако го направите преди нас, знаете къде да ни намерите!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA