Зендея винаги ще бъде дете на Disney

И е напълно окей с този факт. Ако вие не сте, проблемът е изцяло ваш.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2021

Подобно на много други икони преди нея, Зендея достигна неописуемия холивудски връх, благодарение на дългогодишната си работа с Disney Channel. Макар да е зад гърба ѝ от известно време, според самата Зен, тя винаги ще бъде "дете на Дисни" и е напълно окей с този факт. 

"Със сигурност сега не можеш да мислиш за себе си като дете на Disney", споделя Кери Мълиган в ново интервю за Variety. "Работата е там, че аз съм дете на Disney. И до известна степен съм благодарна за това, точно там започнах и научих толкова много", отговаря на реторичния въпрос екранната ни любимка, която не само не се оправдава, но и се гордее с корените си в шоубизнеса. 

Напълно съзнателно, тя признава, че опитът във филмовото студио е бил повече от ценен. "Благодарна съм, че успях да докажа на себе си, а не на някой друг, че мога да правя различни неща", разкрива звездата от "Еуфория". Истината е обаче, че преди този проект, тя е продължавала да бъде щастливото и красиво момиче, което пърха с мигли от малкия екран.

"Имах голям късмет. Всеки режисьор, с когото съм работила досега е бил страхотен, но със Сам (Левинсън - създателят на "Еуфория" - бел.ред.) наистина имаме специална връзка", коментира тя за ролята, която успя да впечатли не само феновете на HBO. "Винаги съм чувствала, че мога да предложа нещо на света, да бъда креативна, свободна и да опитвам неща, които всъщност не са лоши."

Припомняме, че през септември миналата година Зендея стана най-младата звезда в историята на наградите "Еми", получила приза за най-добра актриса в телевизионен сериал, а в началото на февруари се очаква да превземе Netflix с авторската продукция "Malcolm & Marie".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA