Меган Маркъл, хейтърите и актът за раждане на принц Арчи

Интересна промяна в акта за раждане на принц Арчи отново предизвика любопитство сред недоброжелателите на Меган.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2021

Меган Маркъл може и да се оттегли от редиците на британското кралско семейство, но според някои статутът в монахрията определено ѝ липсва. След като The Sun съобщи, че името на Маркъл - Рейчъл Меган е било заменено в свидетелството за раждане на Арчи, за да гласи "Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс", хейтърите отново се изправиха срещу Меган.

Опитите за обвинение веднага бяха прекратени от говорител на двореца, който заяви, че промяната не е направена от херцогинята. "Промяната на името в публичните документи през 2019 г. беше продиктувана от двореца", потвърждават висшите публични представители. "Не е поискана от Меган, херцогинята на Съсекс, нито от херцога на Съсекс."

Някои предполагат, че случилото се е проява на чист снобизъм, тъй като Кейт Мидълтън е записана с името си в актовете за раждане на Джордж, Шарлот и Луи, а другият вариант е почит към принцеса Даяна, която винаги е представяна като "Нейно кралско височество Принцесата на Уелс".

"В света се случват много неща, нека се съсредоточим върху това, вместо да създаваме кликбейт", коментира Меган за таблоидната сензация, която изненада всички. Всички подобни ситуации са и причината двамата с Хари да напуснат социалните мрежи.

"Наистина бях изненадан да стана свидетел как историята ми беше разказана по един начин, историята на жена ми по друг начин, а връзката ни - по тотално различен такъв", споделя той в скорошно интервю за непрекъснатия дигитален тормоз.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA