Хари и Меган не използват Instagram, защото не искат омраза

Не чакайте херцогът и херцогинята на Съсекс отново да се присъединят към Instagram. Няма да го направят!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2021

Година след оттеглянето им от кралското семейство (горе-долу беше вчера, нали?), принц Хари и Меган Маркъл разкриват, че двамата са решили да напуснат социалните мрежи заедно и нямат планове да се завръщат там.

Източник, близък до двойката, разкрива, че родителите на Арчи не обмислят повторна поява в social media пространството, с която да популяризират новата си фондация Archewell, а възможността да създадат лични свои акаунти е "много малко вероятна". Според тези техни приятели, причината за самоналоженото вето се крие в количеството омраза, което са получили онлайн.

Решението им със сигурност не е чак толкова изненадващо, тъй като съвсем наскоро Меган определи вредата от комуникационните канали като "почти неизлечима".

"Казаха ми, че през 2019-а съм била най-обижданият човек в света - и от двата пола. Цялото това нещо е толкова голямо, че дори не можете да си представите какво е чувството. Хората в онлайн пространството не се интересуват дали сте на 15 или 25, те просто ще казват неща за вас, които не са верни и ще влияят на вашето психическо и емоционално здраве", споделя тя.

меган хари

Само защото двамата няма да документират всяко свое движение в социалните мрежи, далеч не означава, че няма да държат феновете в течение с най-новите си проекти. За последните няколко месеца от миналата година те успяха да подпишат договор с Netflix, ексклузивно споразумение със Spotify, да стартират благотворителната си организация, както и да получат няколко предложения за написване на книги, чиято цена би била десетки милиони долари. 

Не знаем дали само ние го виждаме така, но не им е нужен Instagram, когато имат всичко това, а хората, които ги следват, вероятно са повече от населението на целия европейски континент.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA