Майли Сайръс и The Weeknd взривиха сцената на Супербоул

Категоричните музикални фаворити показаха как се прави истински умопомрачително (в добрия смисъл) шоу.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2021

И тази година финалът на първенството по американски футбол се оказа сред най-очакваните събития в светския културен календар. Макар и особено различно заради ограничената публика и наложените мерки около COVID-19, това беше темата за разговор в първата неделя на февруари. 

След като миналата година Дженифър Лопес и Шакира взривиха сцената в полувремето, тази година The Weeknd пристигна на стадион "Реймънд Джеймс", за да изпълни свои хитове като "The Hills" и "Blinding Lights", която пък е най-слушаната чуждестранна песен у нас за последната година

Абел Тесфайе, както е неговото истинско име, се появи в ярко рубинено яке (персонализирано специално за него от Givenchy), придружен от оркестър и десетки негови двойници с превръзки на лицата си. Преди няколко седмици той заяви, че различният и малко странен творчески подход около изявите му всъщност "отразяват абсурдната култура на холивудските знаменитости", решили да променят радикално външния си вид.

За разлика от доста други хедлайнери, The Weeknd разкри предварително, че няма да включва специални гости в своето шоу, защото "няма място за други хора в повествованието и историята", които е избрал да разкаже. "Привлекателността не е важна за мен, но завладяващият разказ е."

57

Малко преди самото начало на шоуто пък, Майли Сайръс се качи на сцената, готова за рок. Облечена в розова униформа на мажоретка, обсипана с черни кристали, изпълнителката на Plastic Hearts изпълни цяла плеяда от хитове - от колаборацията си с Дуа Липа, през парчета от 80-те, чак до няколко сингъла от последната ѝ студийна компилация.

"Това е първото ми шоу от около година и не можех да си представя по-добър начин да презентирам музиката си", споделя Майли за шоуто, на което присъстват десетки здравни работници, положили неимоверни усилия по време на пандемията. "Надявам се, че ще имам повече такива възможности. Те ще бъдат реалност заради хора като тях, благодарността ми е безкрайна."

Каквото и да кажем, видеата с изпълненията казват достатъчно. Enjoy!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA