Емили Ратайковски запали истински огън с черно-бяла фотосесия

Супермоделът очаква с нетърпение първите си дни като майка, но със сигурност иска да запомни и бременността.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2021

Емили Ратайковски е модерна майка, което означава, че нямаше как да пропусне възможността да документира основните моменти от бременността си.

Преди няколко дни супермоделът сподели поредица от великолепни черно-бели кадри в своя официален Instagram акаунт. Пред обектива на фотографското дуо Inez & Vinoodh тя позира с дълга свободно пусната коса, опушен, лек грим и... така, както майка я е родила.

Звездата споделя, че фотосесията е заснета по време на 33-тата седмица от бременността ѝ, а тя е изключително благодарна за "този специален момент от живота ми".

Емили разкри щастливата новина специално за читателите на амерканския Vogue в края на октомври миналата година. Ключовият момент, върху който красавицата се фокусира тогава, се оказват чувствата около разкриването на пола на бебето.

Ратайковски отбеляза, че е видяла множество промени в тялото си по време на бременността, но бързо е свикнала с тях. "Странно е да видиш как тялото ти се променя за няколко месеца, но сега имам съвсем нова представа за нещата, за това, което наистина изглежда красиво."

"Прекалено смирена съм, за да имам някакви фалшиви представи за контрол. Аз съм напълно безпомощна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, кое ще бъде детето ми, но изненадващо не се притеснявам", коментира тя, признавайки, че вече се учи от бъдещия си наследник.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA