4Magic с английска версия на новия си хит "Дай ми"

Момичетата от най-успешната girl банда у нас са готови да покорят музикалните чартове с английската версия на "Дай ми".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2021

След като успешният им проект "Вселена" стана втората най-излъчвана българска песен в радио и телевизионния ефир за 2020 г., а новият им сингъл "Дай ми" продължава да държи челни позиции в Топ 10 в еърплей класацията през последните 9 седмици, 4Magic представят английска версия на парчето.

"U Got Me" е създадена по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp от момичетата, в екип с румънския хитмейкър Monoir и талантливата норвежка изпълнителка YNGA.

Парчето представя момичетата в много по-пораснала светлина в сравнение с преди, а в интервю за GRAZIA в края на миналата година те споделят, че са взели това решение, тъй като "текстът и усещането на "Дай ми" ни дават възможност да бъдем по-предизвикателни и секси. Беше крайно време хората да ни видят в друга светлина."

В момента Елия, Валя, Елеонора и Никол работят по нов репертоар с музикалния продуцент и изпълнител Pavell от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’, а официалната премиера на "U Got Me" е днес в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA