Криси Тейгън и Джон Леджънд за голямата болка

Джон Леджънд и Криси Тейгън продължават да се справят с голямата болка, колкото и трудно да е всъщност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

Криси Тейгън е откровена до болка, колкото и голяма да е тя. 

След опустошителната загуба на третото си дете, съпругата на Джон Леджънд няколко пъти коментира всичко, през което семейството ѝ преминава, а през уикенда почете малкия Джак на датата, когато той би се появил на бял свят. "Днес беше терминът ми. Обичаме те завинаги", споделя тя, заедно с гривна, на която е изписано името на сина им.

Няколко часа по-късно Тейгън отдаде почит на Джак с кадър, описанието под който гласи "Може да се усмихвам цял ден, но си мисля за теб".

Миналия септември Тейгън разкри, че е претърпяла спонтанен аборт в 20-ата седмица от бременността си. "Шокирани сме от вида дълбока болка, за която само сте чували, но не изпитвали досега. Просто не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки торбите с кръв. Просто не беше достатъчно", споделя тя със съкрушителни черно-бели снимки от родилната зала.

"Ужасно много съжалявам, че не погледнах лицето му, когато се роди. Толкова се страхувах да го видя в кошмарите си, че забравих да го виждам в сънищата си. Всеки ден се разкайвам за това", разкрива Тейгън по-рано този месец.

"Този месец е грубо напомняне, че най-лошото е свършило, но животът и емоциите не са в някакъв график", съветва Криси, благодарейки за силната подкрепа на милионите си последователи. "Усещам края на болката, обещавам, че ще го достигна."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA