Джиджи Хадид документира цялата бременност, вижте снимки

По-малката сестра Хадид документира най-важните моменти по време на деветте месеца и сега е готова да ги сподели със света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2021

Джиджи Хадид не е от знаменитостите, които документират всяка своя крачка в социалните мрежи. Въпреки че стана майка през септември, супермоделът избра да не разкрива най-важните подробности веднага, но изглежда, че сега е на разположение да го направи.

Скачайки директно в тренда "покажете-ми-снимка-от-еди-кой-си-ден", подобно на доста други интернет персони, по-малката сестра на Бела Хадид публикува поредица от Instagram сторита, с които документира някои от най-важните моменти по време на бременността. Виждаме я в няколко прекрасни селфита, при подготовката на детската стая на Кай, както и в немалко други моменти, споделени със Зейн Малик.

Съвсем неотдавна Джиджи украси мартенската корица на американския Vogue, където избра да разкаже повече за 14-часовото раждане вкъщи. "Знам, че не съм толкова слаба, колкото преди, но съм реалист. Да, ще снимам корица на Vogue, но очевидно няма да съм размер 0, нито в този момент чувствам, че трябва да бъда", споделя тя.

През септември двойката обяви новината за раждането на дъщеря си в Twitter. "Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача", споделя новият татко в официалния си акаунт тогава. "Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

Междувременно, източник, близък до семейство Хадид, разкри, че "Джиджи и Зейн обичат родителството и не могат да се наситят на малкото си момиченце... Нещата наистина се развиват добре и двамата са толкова щастливи. Джиджи е развълнувана, че е нова майка и оценява всеки един момент."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA