ALMA представя новия си проект "Far Faraway"

Звездата от септемврийската корица на GRAZIA (трябваше да си го припомним!) завладява с нов романтичен сингъл.

ALMA не може да се оплаче от липса на вдъхновение – създава страхотни нови песни със завидна скорост. След бунта в "My Mama Told Me", сега младата изпълнителка е готова с красива любовна история, озаглавена "Far Faraway".

"Това е песен за една толкова силна любов, която може да те пренесе в друго далечно измерение – щастливо, безпроблемно и спокойно", споделя ALMA.

Новият сингъл е по музика и текст на самата ALMA, а аранжиментът е на Pavell. "По време на една от студийните ни сесии, ALMA дойде с готов текст и мелодия. Харесах звученето още с първите акорди, които тя изсвири на пианото. Затова веднага се заехме с аранжимента и записа на вокалите. Моите адмирации към ALMA и таланта, с който не спира да ни изненадва и вдъхновява", разкрива той. 

Освен в България, "Far Faraway" ще има премиера в още 16 държави по света, включително Южна Корея, Русия, Полша и Унгария.

Във видеото режисьорът Димитрис Георгиев решава да разкаже любовната история на ALMA от две нейни гледни точки – едната е с човека, с когото тя иска да бъде, а в другата него го няма. Така във видеото заживяват два различни свята, които в един момент се преплитат, а понякога се сливат в едно цяло. В звученето на песента също има интересна опозиция, но музикална – отчасти меланхоличното начало преминава в ритмичен и позитивен бийт. Партньор на ALMA във видеото е един от най-близките ѝ приятели от детството – Ноа Бей.

57

Сред най-големите успехи на ALMA се нареждат наградата "Дебют на годината" за 2020-а и 2 номинации от Годишните музикални награди на БГ радио, 16 последователни седмици най-излъчвана песен в радио и телевизионния ефир в България, над 3.3 милона стрийма на дебютния ѝ сингъл "Perfect" в Spotify и достигнати 88 хиляди месечни слушатели в платформата. Последният ѝ хит "My Mama Told Me" прекара 3 последователни седмици като #1 в еърплей класацията за български песни у нас и цели 18 седмици в топ 10 на чарта.

Официалната премиера на "Far Faraway" е днес в 18:00 ч., в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – SpotifyDeezerTidal и др. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA