Приянка Чопра отваря ресторант в Ню Йорк

Звездата от "Куантико" продължава напред с нов вкусен проект в Голямата ябълка.

Приянка Чопра няма планове да забавя темпото, даже напротив. 

Преди броени дни звездата от "Куантико" разкри и последният си бизнес проект, а именно собствен ресторант, който ще отвори врати в Ню Йорк в края на март. "Радвам се да ви представя SONA, нов ресторант в Ню Йорк, в който излях любовта си към индийската храна. Той е олицетворение на вечната Индия и вкусовете, с които израснах", споделя тя в официалния си Instagram акаунт.

"SONA отваря по-късно този месец и нямам търпение да ви видя там", казва още Приянка, добавяйки похвали към "вкусното и иновативно меню", което ще отведе посетителите на "пътуване през невероятната ми страна". 

Заедно с няколко кадри от ресторанта, Чопра сподели и две снимки от малка молитвена церемония, с която "благословява пространството", а един от първите хора, поздравили я за този голям момент, е бащата на Ник Джонас, който директно попита актрисата "кога ще ядем"?

Самата тя издаде мемоара си "Unfinished" миналия месец и разкрива, че в момента е фокусирана изцяло върху кариерата си. "Отне ми 10 години да стъпя здраво в Америка, за да върша работата, която искам. Наслаждавам ѝ се и мисля, че това ми е приоритет в момента."

Чудесни новини от Чопра, които ние смятаме да добавим в личния си to-do лист за бъдещи посещения на Голямата ябълка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA